برگزاری جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای ۲۷ دی دانشگاه تبریز
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین محمد انوری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آذربایجان شرقی، در این جلسه ضمن تاکید بر شناخت دقیق و ادامه راه شهدا گفت: دانستن علت و هدف شهادت شهید مهم ترین اصل در گرامیداشت شهداء است و ضروری است ضمن مطالعه وصیت نامه شهدا و یا خواندن روایت زندگی شهیدان با اهداف متعالی آنها آشنا شویم، چون توجه و عمل به راه شهدا مهم است، لذا در هر پست و مقام شهدا را ناظر به اعمال خود بدانیم و برحسب مسئولیت اجتماعی خود اهداف متعالی شهدا را سرلوحه خود قراربدهیم.
وی مهمترین نکته مشترک وصیت شهدا را مراقبت و تبعیت از ولایت فقیه برشمرد و تاکید نمود: وصیت نامه شهدا با تمام وجود از دل شهید جاری میشود و همه شهیدان در وصایای خود با تمام وجود به حمایت و تبعیت از ولایت سفارش نموده اند و در این مورد شهدای انقلاب اسلامی با شهدای صدر اسلام عقیده مشترک دارند.
انوری، با بیان اینکه باید پیام این شهدا را از حصار دانشگاه بیرون ببریم و آنرا به جهانیان معرفی کنیم افزود: باید در این راستا برنامه های نو و متنوعی را برنامه ریزی کنیم تا صدای مظلومیت این شهیدان دانشگاه را به جهانیان اعلام کنیم.
دکتر صفر نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز نیز در ادامه این نشست، تکریم و تجلیل از مقام شامخ شهدا بویژه شهیدان کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز گفت: هر قدر برنامه و مراسم در خصوص بزرگداشت مقام و منزلت شهدا برگزار کنیم در مقابل ایثار و شأن والای شهدا ناچیز است و بایستی یاد و منزلت شهدا را با برنامه های متنوع و بیشتر ارج نهیم.
وی روحیه ایثار، مقاومت و از خود گذشتگی شهیدان و رزمندگان در دوران دفاع مقدس را ستودنی و شایسته تحسین برشمرد و یادآور شد: در دورانی که کشور ما توسط دشمنان مورد تهاجم قرارگرفته بود و سخت ترین تحریم های نظامی و اقتصادی بر کشور ما تحمیل میشد تعدادی از جوانان برومند این کشور با حضور در کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز ضمن از خودگذشتگی و ایثار، اقدام به تجهیز رزمندگان به سلاح های مورد نیاز کردند و ما همواره حسرت روزهای ایثار و مقاومت را میخوریم.
نصراله زاده همچنین بر لزوم فضا سازی شهری در این موضوع تاکید نمود و افزود: لازم است هماهنگی لازم با شهرداری تبریز و صدا و سیمای استان در خصوص فضا سازی و تهیه برنامه تلویزیونی بعمل آید تا برنامه بزرگداشت شهدا امسال با شکوه و عظمت بیشتری نسبت به سالهای گذشته برگزار شود.
مهندس علی اصغر فاتحی فر، سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه همواره در 36 سال گذشته از این حادثه، جهاد دانشگاهی با تمام وجود در کنار دانشگاه بوده تا ذره ای از رشادتهای شهدا را جبران کنیم، افزود: جهاد دانشگاهی استان خودش را مدیون خون این شهدا می داند و در این مسیر از تمام توان خود هزینه خواهد کرد، تا دین خودش را به خون این شهدای بزرگوار ادا نماید.
وی با اشاره به برنامه های مستقل جهاد دانشگاهی برای بزرگداشت سالگرد شهدای 27 دی افزود: ضمن اینکه در برگزاری برنامه بزرگداشت روز 27 دی در کنار ستاد برگزاری برنامه بزرگداشت هستیم، برنامه هایی از قبیل ختم قرآن، نام گذاری ساختمانهای جهاد دانشگاهی به نام شهدا، تهیه شناسنامه کامل به همراه وصیت نامه این بزرگواران را در حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تدارک دیده ایم که از 13 دی همزمان با شهادت سردار دلها شهید قاسم سلیمانی تا 27 دی ماه سالروز حادثه بمباران دانشگاه تبریز برگزار خواهیم کرد.
وی همچنین افزود: در جهت جریان سازی رسانه ای و معرفی این شهدا در نظر داریم نسبت به بازنشر مصاحبه ها و شرح وقایع ای که در این زمینه در سالهای گذشته اتفاق افتاده در خبرگزاری های ایسنا و ایکنا اقدام نماییم. که امیدواریم با این اقدامات بتوانیم اندکی از وظایف خودمان را در قبال شهدای بزرگوار ادا نماییم.
امیر دریا دار رضا عباسی، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی در این جلسه هم با بیان اینکه باید این موضوع از حصار دانشگاه بیرون بیاوریم و آن را متناسب با شأن و منزلت شهدا به جامعه معرفی کنیم، افزود: بنیاد حفظ و آثار هم در این موضوع در کنار دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی هست و از تمام ظرفیتهای خود برای اجرای هر چه بهتر برنامه بزرگداشت کمک خواهد کرد.
همچنین در ادامه این نشست، سایر اعضا به ارائه نقطه نظرات خود در موضوع کیفیت و تنوع برگزاری برنامه بزرگداشت ارائه نمودند.
نظر شما :