معاون جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان:
جهاددانشگاهی باید وارد فضای ثروت آفرینی و کارآفرینی شود
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، دکتر مسعود ابراهیمی روز چهارشنبه در جلسه با هیات رئیسه سازمان جهاددانشگاهی استان، هدف از سفر به استانها را آشنایی با مجموعهها، دریافت پیشنهادات و انتقادات، تشریح راهبردها و برنامه های سازمان تجاری سازی عنوان کرد و افزود: وقتی مشاهده میکنیم که استانها با امکانات کمتر و شرایط سخت تر، تلاشهای اثربخشی انجام میدهند، مسئولیت ما را سنگین تر میکند.
وی با بیان این که برای حفظ جهاددانشگاهی در معادلات فضای فرهنگی و پژوهشی باید کارهای اثرگذار انجام گیرد، افزود: جهاددانشگاهی در حیطه بیکاری جوانان که آسیبهای فرهنگی اجتماعی را ایجاد کرده، باید فعالیت کند و بهبود این موضوع نیز اشتغالزایی میطلبد و سازمان تجاری سازی نیز باید این هدف را دنبال کند.
وی، نقطه قوت جهاددانشگاهی را بدنه تلاشگر و جهادی، داشتن شبکه وسیع در سراسر کشور و ارتباطات حاکمیتی و دولتی آن و نقطه ضعف آن را عدم چابکی لازم در ارتباط با بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: مشارکت بیشتر و موثرتر با بخش خصوصی را در دستورکار قرار داده و منابع این بخش را برای اجرای پروژهها ازجمله گیاهان دارویی، نفت و گاز جذب کردیم.
ابراهیمی افزود: با اتمام این پروژهها، سودآوری قابل توجهی برای پژوهشکده جهاددانشگاهی و بخش خصوصی خواهد داشت و پژوهشگران نیز در این موضوع سهیم خواهند بود.
وی با اشاره به ظرفیتهای قانونی برای تجاری سازی و توسعه اقتصاد دانش بنیان، گفت: آذربایجان شرقی با توجه به صنعتی بودن جزو استانهای برتری است که بهترین محل برای استفاده از قانون اعتبار مالیاتی به شمار میرود.
وی با اشاره به ظرفیت تامین مالی از بخش خصوصی برای پروژهها، اظهار کرد: همکاران جهادی و پژوهشگر در سراسر کشور که پروژههایی با دانش فنی بالا و امکان تجاری سازی دارند را به ما معرفی کنند تا سبدهای سرمایه گذاری مربوطه را بر اساس سودآوری کار و ارزش پروژه بررسی و معرفی کنیم.
علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه خدمات و فعالیتهای این سازمان در حیطههای مختلف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و درمانی را تشریح کرد.
فاتحی فر تاکید کرد: توجه به نیروی انسانی و افزایش انگیزه آنها از اولویتهای ما هست.
انتهای پیام
نظر شما :