پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، رباب نوروزی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز، اظهار کرد: این مرکز زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال حاضر با حدود یک هزار دانشجوی فعال فعالیت کرده و نزدیک به 5 هزار دانش آموخته و ۱۰۵ مدرس فعال دارد.
وی با بیان اینکه امکانات کارگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی دورههای در حال اجرا برای آموزش عملی و مهارتی دانشجویان فراهم شده است، افزود: امکاناتی چون سایتهای کامپیوتری، لابراتوار زبان، کارگاه معماری، آتلیه عکاسی، کارگاه دوخت و برش لباس، کارگاه طراحی و گرافیک و کتابخانه مجهز به کتابهای تخصصی، دفتر مشاوره روانشناختی و دفاتر کار برای فعالیت انجمنهای علمی و دانشجویی در این مرکز موجود است.
وی ادامه داد: وجود دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان در ساختار جهاددانشگاهی و همچنین راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی از سال ۹۶ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، فرصت خوبی را برای کمک به فضای کسب و کارهای نوپا در بین دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز فراهم آورده و این مرکز جهت حمایت از ایدهها و طرحهای نوآورانه دانشجویان برای تجاری سازی فناوری و تولید محصول، فضا و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در اختیار دانشجویان قرار میدهد و حتی اکنون نیز سه تیم فناور در مرکز مستقر هستند.
نوروزی در خصوص سایر ویژگیهای این مرکز، گفت: تعرفههای پایین شهریه تحصیلی، ارائه تخفیفهای ویژه به دانشجویان فعال و ممتاز و تخصیص وام شهریه صندوق رفاه برای دانشجویان نیازمند و تقسیط شهریه از ویژگیهای مهم این مرکز بوده و حتی فارغ التحصیلان ممتاز مرکز برای جذب در بخشهای مختلف سازمان جهاددانشگاهی استان اولویت دارند.
وی گفت: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز به جهت وابستگی به جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی و وجود مراکز علمی و پژوهشی و فرهنگی از جمله مراکز کوتاه مدت آموزشی، پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی، معاونت فرهنگی و خبرگزاری ایسنا و مرکز افکار سنجی ایسپا، فرصتهای لازم برای فعالیت دانشجویان در زمینههای مختلف علمی، هنری و فرهنگی را فراهم میسازد و باعث رشد و شکوفایی و کسب تجربه بیشتر برای آنها میشود.
وی افزود: دانشجویان علاوه بر گذراندن دروس کاربینی و کارورزی در مراکز مختلف جهاددانشگاهی، به بنگاههای اقتصادی و شرکتها و سازمانهای طرف قرارداد جهاددانشگاهی نیز معرفی میشوند.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با اشاره به ارائه آموزشهای مجازی در دوران کرونا، تصریح کرد: درسهای کاملا کارگاهی و عملی در صورت مجوز ستاد کرونا در گروهای پنج نفره با رعایت پروتکلها و یا به صورت مجازی با ارائه فیلمهای آموزشی و محتوای کاربردی در سامانه برگزار شده است.
وی گفت: با توجه به وجود زیر ساخت آموزشی الکترونیکی در جهاددانشگاهی و ارائه سامانه آموزشی امجد برای آموزشهای الکترونیکی در سطح کشور، در سال تحصیلی ۱۴۰۰ نیز این مرکز از طریق سامانه امجد، آموزشهای نظری خود را ادامه خواهد داد و با تولید محتوا و فیلمهای آموزشی برای کسب مهارت بیشتر دانشجویان و ارائه در این سامانه، به یادگیری بیشتر دانشجویان کمک خواهیم کرد.
وی متذکر شد: در صورت ارائه مجوز توسط ستاد کرونا، کارگاههای عملی مرکز برای آموزشهای کارگاهی آماده هستند.
نوروزی با اشاره به اسناد آمایش استان آذربایجان شرقی و نیاز سنجی آموزشی انجام گرفته، افزود: بر این اساس، مجوز چند دوره جدید برحسب نیاز بازار کار به مرکز داده شده که شامل کارشناسی گرافیک – رسانههای که جوانان علاقه مند به ورود به بازار کار میتوانند با تحصیل در دوره کارشناسی گرافیک–رسانه چاپی وارد مشاغل طراح نرم افزار گرافیکی و یا طراح ماکت و ناظرچاپ و کارشناس و مشاور در امور چاپ و بسته بندی شوند.
وی ادامه داد: رشته کارشناسی مهندسی برنامه نویسی تحت وب نیز در این مرکز تدریس میشود که با تحصیل در این رشته میتوان به عنوان طراح و برنامه ساز تحت وب و یا کارشناس سیستمهای اطلاعاتی، کارشناس طراح صفحات وب و تولید محتوا به بازار کار حوزه فناوری اطلاعات وارد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه لباس، دوره جدید طراحی لباس کودک و نوجوان میتواند خلا موجود در صنعت لباس استان را پر کند، اظهار کرد: رشته کاردانی نقاشی دیواری در حوزه هنرهای تجسمی ایجاد شده که علاقمندان با تحصیل در این رشته می توانند در شهرداریها، سازمان میراث فرهنگی، فرهنگسراها و سایر مراکز هنری مشغول به کار شوند و دوره جدید دیگری که از مهر ۱۴۰۰ اجرا خواهد شد، دوره ساخت فریم عینک است که با انعقاد تفاهم بین این مرکز و اتحادیه عینک سازان این دوره برای اعضا اتحادیه عینک اجرا خواهد شد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز گفت: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مرکز ثبت نام میتوانند به آدرس پرتال مرکز به نشانی https://tabriz.iastjd.ac.ir مراجعه کنند و یا با شمارههای ۴۴-۳۶۵۹۰۲۴۰ تماس حاصل نمایند.
نظر شما :