سرپرست سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی تاکید کرد:
ضرورت بازخوانی نامهی امیرالمومنین(ع) به مالک اشتر توسط مدیران و کارکنان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، مهندس علی اصغر فاتحیفر، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان، روز دوشنبه 17 بهمن ماه در جلسه شورای عمومی و جشن انقلاب سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، با اشاره به اینکه عزت و عظمت امروز ایران اسلامی مرهون رشادتها و مجاهدتهای رزمندگان و شهدا است، اظهار کرد: در دهه فجر انقلاب اسلامی، ملت ایران در مقابل استکبار جهانی ایستاده و این پیروزی را محقق کردند که به یقین ایام الله بزرگی است.
وی با اشاره به هدایتهای داهیانه رهبر معظم انقلاب طی دهههای مختلف انقلاب اسلامی و ارتباطگیری خوب ایشان با اقشار مختلف مردمی، یادآور شد: در حوادث و جریانات مختلف شاهد لغزش برخی خواص بودهایم، اما آحاد مختلف مردم ایران همواره پشتیبان و حامی رهبر معظم انقلاب بودهاند.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه جهان از بدو خلقت در حال کشمکش بوده و افراد منفعت طلب برای کسب منافع بیشتر نظم دنیا را در عصرهای مختلف برهم زدهاند، افزود: امروز دهه فجر انقلاب اسلامی یادآور آرمانی بزرگ است که در راستای استقلال و آزادی بنا نهاده شد.
وی با اشاره به اینکه پای استقلال کشورمان، شهدای بسیاری جان خود را نثار کرده و زحمات بسیاری متحمل شدند، خاطرنشان کرد: دهه فجر یادآور روزهایی است که مردم ایران به ندای امام راحل لبیک گفتند تا کشور را از چنگال مستکبران که منابع عظیم کشورمان را غارت میکردند، بازپسگیرند؛ دشمنان تا اندازهای از منافع کشورمان در قبل از انقلاب بهره میبردند که پیروزی انقلاب را تحمل نکرده و متوسل به راهها و توطئههای مختلف از جنگ تحمیلی گرفته تا تحریمهای ظالمانه شدند، اما ناکام مانده و شکست خوردند، چراکه جمهوری اسلامی ایران با تمسک به فرهنگ ایثار و شهادت همچنان مقتدر و استوار، پای کار است.
وی با تاکید بر اینکه کشکمشهای منفعتطلبانه در جهان تا ظهور منجی عالم بشریت در جریان خواهد بود، افزود: باید همواره برای فرج دعا کنیم، چراکه ایمان داریم که عدالت مطلق با ظهور امام زمان(عج) در سراسر جهان استقرار خواهد یافت.
فاتحیفر در ادامه سخنانش با بیان اینکه نخبگان ما تهدیدات را به فرصت تبدیل کردند و این امر را شهدای بزرگوارمان به ما نشان میدهند، ادامه داد: شهدای علمی، هستهای و شهادت سردار دلها نشان داد که در کدام عرصهها موفق عمل کردهایم، چنانچه امام راحل نیز تاکید داشتند اگر دشمن از کار شما عصبانی و ناراحت بود، بدانید کارتان صحیح است.
وی با اشاره به اینکه هدف نهایی در اسلام، تعالی انسان بوده و بهترین کتاب برای عرصههای مدیریتی نیز همان نهجالابلاغه است، یادآور شد: طبق حدیثی از امام حسین(ع) اگر سه چیز(فقر، بیماری و مرگ) نبود انسان در مقابل هیچ چیز سر فرود نمیآورد؛ بر این اساس تک تک مدیران باید تلاش کرده و با درنظر گرفتن آخرت، تصمیمات و کارهای خوبی رقم بزنیم.
وی با تشریح اقدامات انجام شده طی چهار ماه اخیر در حوزه معیشتی همکاران، وضعیت صندوق قرص الحسنه سازمان و وضعیت ساختمانها به عنوان بزرگترین چالش جهاددانشگاهی استان، یادآور شد: تمام تلاشمان این است که ساختمانهای سازمان در قالب برنامهریزیهای مدون مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهیآذربایجان شرقی یکی از مهمترین وظایف جهاددانشگاهی را ارتباطگیری موثر با دانشگاهها عنوان کرد و گفت: در این رابطه با ۸ دانشگاه استان ارتباط برقرار کرده و با دو دانشگاه نیز تفاهم نامههایی منعقد کردهایم؛ همچنین دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه صنعتی سهند و همچنین دانشگاه میانه دایر شده و همچنین در دانشگاه مراغه نیز آماده امضای تفاهم نامه هستیم تا همکاران شروع به فعالیت کنند.
وی تاکید کرد: از بدو پذیرش مسئولیت، اعلام کردیم که نحوه مدیریت ما مشورتی و تعاملی و بر مبنای مناسبات اخلاقی و باورهای دینی خواهد بود.
نظر شما :