اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی تجلیل شدند

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۵۶۵۱۲ تاپ خبر آموزشی
تعداد بازدید:۵۶۷
همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم مراسم تجلیل از اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با حضور دکتر نسرین پیرسمساری، مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور بانوان و مهندس علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی برگزار شد.
اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر نسرین پیرسمساری، مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور بانوان، در این مراسم، با اشاره به جایگاه و نقش اساتید و دانشجویان در بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب، اساتید و دانشجویان نقش ویژه و کلیدی در جامعه بر عهده دارند که این نقش در بیانیه گام دوم نیز مورد تاکید واقع شده است.

وی با بیان این‌که استاد مطهری، الگویی برای معلمان، برای محک زدن تراز معلمی است، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاء و تماما با عشق و علاقه آمیخته شده است.

پیرسمساری، با تاکید بر این‌که اساتید باید پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت باشند، اضافه کرد: ایجاد این پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت نیز بایدر صندلی‌های دانشگاه اتفاق بیافتد که متولیان اصلی این امر، اساتید هستند.

مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور بانوان، در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به تفاسیر مربوط به آیه مبارکه ۶۶ سوره کهف«قَالَ لَهُ مُوسَى هَلْ أَتَّبِعُکَ عَلَى أَنْ تُعَلِّمَنِ مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْدًا» افزود: در این آیه به نقش اساسی معلم و همچنین شناخت ظرفیت‌ها، استعداد و آشکارسازی آن‌ها اشاره شده و تاکید می‌شود که معلم، شخصی است که با بهره گیری از معارف و آموزه‌های خاص، راه سیر و سلوک را می‌پیماید و این همان راهی است که شهید مطهری به ودیعه گذاشته است.

پیرسمساری با تاکید بر این‌که در بیان خواجه نصیر نیز انسان موجودی است که کمالاتش متاخر بر وجودش بوده و لازمه آن نیز حرکت با موضوع علم تربیت است، ادامه داد: برتراند راسل در جایی خطاب به علامه جعفری علت مهم بودن انسان در قرآن را می‌پرسد که علامه، تربیت‌پذیر بودن انسان را عامل این اهمیت عنوان می‌کند.

وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر این‌که مقام زن، مقامی انسان ساز بوده و قرآن کریم نیز انسان‌ساز است، یادآور شد: مربیان نیز همین رسالت تربیتی را بر عهده دارند که جایگاه بسیار ارزشمند و بالنده‌ای است و قطعا مربی‌هایی که در اوج و کمال باشند، اثرگذاری بیشتری خواهند داشت.


اهمیت بصیرت افزایی در جامعه توسط اساتید و معلمان

مهندس علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، با اشاره به اهمیت آگاهی‌سازی و بصیرت افزایی در جامعه توسط اساتید و معلمان، گفت: بسیاری از اساتید در حوادث سال گذشته، در زمینه آگاهی دهی به دانش‌آموزان و دانشجویان خوب عمل کردند که دست بوس این اساتید هستیم تا این مسیر آگاهی‌دهی تداوم یابد.

وی اظهار کرد: به واسطه رشادت‌ها و زحماتی که مجاهد نستوه، استاد مطهری در حوزه تعلیم و تربیت داشتند، امام راحل سالروز شهادت ایشان را به عنوان روز معلم نامگذاری کردند و در رابطه با این شهید بزرگوار فرمودند: فرزند عزیزى را که پاره تنم بود از دست دادم.

فاتحی فر، با تاکید بر این‌که هر جامعه‌ای شاخص‌های خاص خود را دارد که فرهنگ یکی از مهم‌ترین این شاخص‌ها است، افزود: اگر مسائل مربوط به حوزه فرهنگ جامعه حل شود، بسیاری از مسائل دیگر نیز حل خواهد شد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دانش‌آموزان، دانشجویان و بانوان را سه گروه مهم در جامعه عنوان کرد و گفت: اگر روی این سه قشر تمرکز و کار شود، می‌توان فرهنگ جامعه را رو به توسعه و پیشرفت سوق داد.

وی با اشاره به شعار مطرح شده در جریانات سال قبل تحت عنوان "زن زندگی آزادی" بیان کرد: بانوان از ابتدای انقلاب تاکنون نقش‌های موثری در بخش‌های مختلف جامعه داشته‌اند، اما دشمنان هیچگاه به دنبال منافع جامعه ما نبوده و بعد از دوران دفاع مقدس به خوبی دریافتند که به صورت سخت‌افزاری نمی‌توانند با مردم ایران مقابله کنند، از این رو روش‌های مختلفی به کار گرفته و دریافتند که باید به صورت نرم افزاری به میدان بیایند.

وی با تاکید بر این‌که به برکت خون شهدا و تدابیر رهبر معظم انقلاب، تمامی توطئه‌های دشمنان خنثی شد، افزود: دشمن در صدد این است که مردم را مقابل مردم قرار دهد و با بررسی چهار دهه از عمر بابرکت انقلاب اسلامی، مشخص می‌شود که بانوان در بخش‌های مختلف نظام نقش آفرینی کرده‌اند.

فاتحی‌فر با تاکید بر این‌که ۵۰ درصد از همکاران جهاددانشگاهی استان را بانوان تشکیل می‌دهند که در پست‌های مختلف مدیریتی و معاونتی نقش‌آفرینی می‌کنند، خاطرنشان کرد: فضای بسیاری برای نقش آفرینی بانوان در جمهوری اسلامی ایران وجود داشته و پوشش اسلامی هیچگاه مانع از فعالیت و پیشرفت بانوان این سرزمین نشده است، اما دشمن با شناختی که از مردم متدین ما دارد، درصدد ایجاد دو قطبی و تقابل در جامعه است.

وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی استان در راستای ارتقای سواد رسانه‌ای در جامعه برای مقابله با هجمه‌های مجازی دشمنان، طرح ارتقای سواد رسانه‌ای را ارائه کرده است، افزود: در این رابطه مربیانی برای حضور در مدارس و دانشگاه‌ها تربیت می‌کنیم که یک دوره آن برگزار شده و دوره بعدی نیز ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت ماه با حضور اساتید و علاقه‌مندان برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان با اشاره به تاکیدات شهید مطهری در مورد ضرورت رعایت حجاب در جامعه، بیان کرد: این شهید بزرگوار تاکید داشتند که حجاب آرامش روانی برای فرد به ارمغان آورده و با حفظ ارزش و بالابردن احترام زن، باعث استحکام پیوند خانوادگی و استواری اجتماعی می‌شود.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز تجلیل از اساتید


نظر شما :