بررسی راههای همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، حکیمه انتظاری، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری در این دیدار اظهارکرد: جهاددانشگاهی استان تیمی قوی از اغلب تخصصها دارد و میتواند یاریگر این اداره کل باشد و ما از همکاری با این سازمان استقبال میکنیم.
وی گفت: امیدواریم سال جدید، سالی خوب برای مردم ایران باشد چرا که همه ما از مردم هستیم و اگر حال مردم خوب باشد حال ما هم خوب است.
وی افزود: دغدغه ما این است که در این کشور هرگز فردی به عنوان زن بدسرپرست و یا خود سرپرست وجود نداشته باشد و همه خانوادهها با صفا و صمیمیت در کنار هم زندگی کرده و پدر و مادر هر دو در تربیت فرزندان نقش ایفا کنند که لازمه آن، اینست که ما در تربیت فرزندان و به ویژه پسران خود دقت کنیم تا برای آینده مردانی مسئولیت پذیر و توانمند داشته باشیم.
وی بر لزوم حفظ سلامتی بانوان و آموزش پیشگیری از انواع بیماریها به ویژه سرطان های شایع زنان تاکید کرد و گفت: باید در راستای توانمندسازی زنان برنامه هایی داشته باشیم.
علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار به فعالیتهای جهاددانشگاهی استان در حوزههای مختلف پژوهشی، فرهنگی، تجاریسازی، پزشکی و آموزشی اشاره کرد و گفت: بخش عمده فعالیت این سازمان در زمینه پزشکی و درمانی بوده و اولین مدیر مرکز پزشکی جهاددانشگاهی استان دکتر پزشکیان، رئیس جمهور فعلی بودند.
وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در زمینه جوانی جمعیت و رفع مشکلات زوج های نابارور فعالیت میکند، گفت: مرکز پزشکی این سازمان متشکل از مجموعهای از فعالیتها از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، طب کار، نمایندگی بانک خون بند ناف و کلینیک درمان زخم از جمله مراکز ارائه دهنده خدمات در استان هستند که خدمات در این مراکز با تعرفه دولتی ارائه میشوند.
وی همچنین به اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه انرژیهای نو و تجدیدپذیر گفت: این مرکز در حوزه انرژیهای نو فعالیتهای زیادی در طراحی و نصب نیروگاههای هیبریدی(بادی-خورشیدی) داشته و در نقاط مختلف کشور اقدام به پروژه یابی و اجرای نیروگاههای با توان مختلف کرده و در صورت نیاز ارگانها، میتوانیم نیروگاههای خورشیدی را در ابعاد مختلف ایجاد کنیم.
اکبر شوقی، معاون آموزشی سازمان نیز در این جلسه با بیان اینکه مراکز آموزشی جهاددانشگاهی بسته کاملی از تمام آموزشها هستند، گفت: در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستانهای میانه و مرند نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند. در دفاتر جهاددانشگاهی در دانشگاههای هنراسلامی تبریز، صنعتی سهند و پیام نور نیز آموزشهای ما ارائه می شوند.
وی با بیان اینکه آموزشهای ما در گروههای هفتگانه زبانهای خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه میشود، گفت: اعتبار گواهیهای دوره های آموزشی جهاددانشگاهی بالا بوده و به واسطه این گواهیها حتی میتوان تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی نیز دریافت کرد.
شوقی همچنین با اشاره به فعالیتهای مرکز آزمون جهاددانشگاهی گفت: آزمون های مهم کشور فقط توسط سازمان سنجش و جهاددانشگاهی اجرا می شود .
معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی یادآور شد: با توجه به لزوم آگاه سازی و پیشگیری از برخی بیماریهای خاص در مردان و زنان و همچنین در راستای جوانی جمعیت، جهاد دانشگاهی استان با بهره گیری از ظرفیتهای معاونت آموزشی و مرکز درمان ناباروری، دورههای آموزشی «آشنایی با علل ناباروری در مردان و زنان» و «آشنایی با سرطان سینه در زنان و راههای خودآزمایی آن» برای کلیه کارکنان و خانوادههای ارگانهای مختلف برگزار میکند.
خسرو کنعانی، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان نیز در این جلسه اظهارکرد: خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا) در مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعال بوده و نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه و جهاد تبیین ایفا می کنند. نظرسنجیهای ایسپا به عنوان معتبرترین نظرسنجی در سطح کشور شناخته شده و اعتبار آن در انتخابات مختلف ثابت شده است.
وی با اشاره به فعالیت سازمان دانشجویان در جهاددانشگاهی استان، گفت: سازمان دانشجویان فضایی برای تعامل دانشجویان و توسعه فعالیتهای دانشجویی بوده و آمادگی داریم فعالیتهای این سازمان را در تمامی دانشگاه ها توسعه دهیم. همچنین برگزاری برنامههایی مانند مسابقات مناظرات دانشجویی، دفاع سه دقیقه از پایان نامه و ... که برنامههای ملی هستند، با مشارکت دانشگاه های استان توسط این معاونت اجرا می شود .در حوزه سینما نیز میتوانیم با دانشگاهها همکاریهای مشترک داشته باشیم.
انتهای پیام
نظر شما :