رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان:
«ایسنا» رسانهای که طیف وسیعی از جریانات نخبگی مخاطب آن هستند/ جهاددانشگاهی قدرت بالای حل مسائل را دارد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر محمدباقر محمدصادقی آزاد، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با حضور در جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی و در دیدار با رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، با اشاره به اهمیت بالای اعتماد به خبرگزاریها در دنیای امروز، اظهار کرد: رسانهها میتوانند اجتماع ساز و تنظیم کننده جامعه باشند و در تمامی بحرانها به دولتها و ملتها کمک کنند.
وی افزود: تعداد خبرگزاریهایی که در کشور ما اعتماد طیف وسیعی از فرهیختگان را به همراه دارند، اندک بوده و ایسنا از جمله خبرگزاریهای دارای مخاطب فرهیخته و از جمله رسانههای مرجع کشور و به خصوص استان است.
محمدصادقی، با بیان اینکه به ایسنا، اعتماد و اعتقاد داریم، ادامه داد: ایسنا دارای اخلاص در کنار حرفه گری بوده و وجود ایسنا در بدنه سازمان جهاددانشگاهی فرصت بسیار ارزشمندی است که قطعاً یکی از دلایل موفقیت جهاددانشگاهی در طول سالیان گذشته نیز فعالیت این خبرگزاری بوده است. هم افزایی که بین ایسنا و جهاددانشگاهی وجود دارد، فرصت بسیار مغتنمی محسوب میشود.
رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، گفت: جهاددانشگاهی در سنوات گذشته افت و خیزهایی را داشته ولی امروز از جمله نهادهای موفق کشور محسوب میشود و مرکز حل بسیاری از مسائل کشور است.
وی افزود: جهاددانشگاهی امروز همپای مراکز خاص علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و فرهنگی کشور حرکت کرده و مجموعهای است که علی رغم نیروی انسانی کم تعداد اما با انجام فعالیتهایی با کیفیت بالا، قدرت بالای حل مسائل را دارد.
وی اظهار کرد: تبیین و اقناع سازی فعالیتهای یک سازمان از سوی رسانهها باعث میشود تا مسائل آن سازمان احصا شده و مسئله توسط خود مجموعه حل و منجر به آرامش شود. وقتی مسائل و اخبار یک سازمان بیان نشود، گویی به جای دستیابی به پیشرفت و رفع اختلافاتی که امکان حل دارند، افزایش تنش را در پی خواهد داشت.
رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تاکید کرد: گفتمانها و بیان مسائل باعث کشف نقاط ضعف برای رفع و پیشرفت سازمانها و نهادها میشود.
مهندس علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار اظهار کرد: جهاددانشگاهی ابتدا فعالیت خود را در حوزه مباحث فرهنگی شروع کرده و سپس به حوزه علمی و آموزشی همچون دانشگاهها نیز سوق یافت با این تفاوت که به بحث درآمدزایی هم بایستی توجه داشته باشد.
وی به فعالیتهای جهاددانشگاهی استان در بخشهای مختلف از جمله پژوهشی، فرهنگی و آموزشی اشاره کرد و گفت: خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا و مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا) از جمله مراکزی هستند که زیر نظر معاونت فرهنگی سازمان فعالیت می کنند.
فاتحی فر همچنین با اشاره به فعالیتهای گسترده معاونت آموزشی این سازمان، گفت: چارچوب فعالیتهای آموزشی جهاددانشگاهی در کشور یکسان است ولی این آموزشها متناسب با ظرفیتها و استعدادهای هر استان بومی سازی شده است.
وی به برگزاری دورههای مختلف در حوزه علوم انسانی، پزشکی، هنری، فنی مهندسی و کشاورزی توسط این نهاد در تبریز و سایر شهرستانهای استان اشاره کرد و افزود: جهاددانشگاهی شعبه جدیدی را جهت گسترش مهارت آموزی به علاقمندان در دانشگاه صنعتی سهند دایر کرده و آماده همکاری با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان جهت برگزاری دورههای مختلف مهارت آموزی در این دانشگاه است.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی تاکید کرد: نگاه مجموعه جهاددانشگاهی یک نگاه زنجیرهای بوده و با بهرهگیری از تمامی امکانات مجموعهها و هم افزایی با ارگانهای مختلف در پی رفع مشکلات کشور و استان است.
نظر شما :