امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز

۲۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۴ کد : ۶۲۳۵۸ تاپ خبر عمومی
تعداد بازدید:۱۲۶۴
با هدف گسترش و توسعه همکاری‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز امضا شد.
امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، دکتر سجاد پاکزاد، رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز، در مراسم امضای این تفاهم نامه که در محل سازمان جهاددانشگاهی استان انجام شد، با تأکید بر همکاری بین بخشی و ایجاد تعامل مثبت و سازنده در حوزه‌های مختلف بین دانشگاه هنر اسلامی و جهاددانشگاهی استان گفت: تنوع فعالیت‌های شاخص در مجموعه جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی و آموزشی نشان می‌دهد که پشت این حرکت‌های اساسی یک مجموعه تفکر جهادی، خوش فکر و حرفه‌ای وجود دارد.

وی با اشاره به رسالت بزرگ دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: دانشگاه هنر اسلامی به‌عنوان تنها دانشگاه هنر اسلامی کشور پرچمدار فرهنگ و هنر اسلامی در تمدن سازی نوین اسلامی است.

وی به ماموریت و چشم‌انداز خطیر دانشگاه هنر اسلامی اشاره کرد و افزود: این موضوع رسالت ما در این دانشگاه را بسیار سنگین کرده است و باید در راستای این رسالت و پیشرفت روافزون این دانشگاه تلاش مضاعفی انجام شود.

رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز، در ادامه با بیان اینکه دانشگاه هنر اسلامی بزودی مرکز آموزش مجازی را راه‌اندازی خواهد کرد، گفت: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی در این زمینه تجربیات بیشتری دارد می‌توانیم در راه اندازی این مرکز از ظرفیت‌های این نهاد استفاده کنیم.

پاکزاد با اشاره به وجود دانشکده چند رسانه‌ای در این دانشگاه اظهار کرد: در تولید محتوا می‌توانیم از ظرفیت‌های دانشجویان و اساتید بهره ببریم.

وی در ادامه با بیان اینکه بیش از 70 کارگاه کارآفرینی توسط دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز ایجاد شده است، گفت: دانشجویان در این کارگاهها از مرحله ایده و طراحی تا تولید و فروش محصولات فعال هستند و جهاددانشگاهی می‌تواند از ظرفیت ایسنا و ایکنا در راستای معرفی این دانشجویان به دانشگاه کمک کند.

پاکزاد همچنین در خاتمه بر شناسایی ظرفیت‌های دو طرف در جهت حرکت به سمت چشم‌اندازهای مورد نظر خود که در گذشته خیلی به آنها توجه نشده است تأکید کرد.

مهندس علی اصغر فاتحی‌فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم با تشریح فعالیت‌های بخش‌های مختلف جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان به‌دنبال توسعه دفاتر خود در دانشگاه‌های استان است و در این راستا دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دانشگاه هنر اسلامی در برنامه‌های توسعه جهاددانشگاهی قرار دارند که در دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان اقدام به ایجاد دفتر شده است و در صورت همکاری دانشگاه هنر اسلامی نیز آمادگی خود را برای ایجاد دفتر در دانشگاه هنر اسلامی اعلام می‌کنیم تا بتوانیم همکاری‌های بین این دو مجموعه را توسعه دهیم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت دانشکده چند رسانه‌ای در دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: جهاددانشگاهی با تحلیل و بررسی فضای عمومی جامعه در جریانات اخیر به این نتیجه رسید که بخشی از عوامل مرتبط با شکل‌گیری جریانات و اغتشاشات در جامعه ناشی از فقر سواد رسانه در بین اقشار مختلف جامعه است، بنابراین معاونت فرهنگی سازمان در این زمینه طرح جامعی با عنوان طرح ارتقای سواد رسانه‌ای در بین دانشجویان و دانش‌آموزان را به شورای فرهنگ عمومی استان ارایه داد و همزمان برنامه‌های اجرایی خود را برای تربیت مربی سواد رسانه‌ای شروع کرده و استاندار و هم امام جمعه تبریز از این طرح حمایت کرده‌اند و ما در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی به‌دنبال ارایه طرح جامعی به جهاددانشگاهی کشور هستیم که بتوانیم این طرح را به‌صورت کشوری اجرا کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به فعالیت دانشکده چندرسانه‌ای در دانشگاه هنر اسلامی تبریز می‌توانیم از ظرفیت‌ها و اساتید و متخصصان این دانشکده در این طرح استفاده کنیم.

فاتحی فر در ادامه به فعالیت‌های پزشکی این نهاد اشاره و با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با ساختار عمومی غیر دولتی تمام خدمات درمانی و پزشکی خود را با تعرفه دولتی به مردم عزیز استان ارائه می کند و همواره در تلاش بوده تا با استفاده از ظرفیت‌ دانشگاههای استان در حوزه‌های مختلف کارهای زمینه مانده را برعهده بگیرد. و در این زمینه به تعبیر رهبر انقلاب الگوی بسیار خوبی برای مراکز علمی و تحقیقاتی بشمار می‌رود.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، همچنین با اشاره به رویکردهای آموزشی این سازمان گفت: جهاد دانشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت واحدهای جهاددانشگاهی کل کشور به عنوان گسترده ترین سیستم آموزشی کشور فعالیت‌های آموزشی خود را در هفت گروه آموزشی با رویکرد مهارت محور و اشتغال محور به تمام اقشار جامعه از جمله دانشجویان دانشگاههای کشور و استان ارائه می دهد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: همواره سعی شده تا ارتباط با دانشجو در محوریت فعالیت‌های جهاددانشگاهی قرار گیرد، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان( ایسپا)، سازمان دانشجویان و مرکز گردشگری علمی دانشجویان از جمله فعالیت‌های زیرمجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان است.

فاتحی فر همچنین به فعالیت پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی در استان نیز اشاره کرد و افزود: این پژوهشکده در حوزه علوم انسانی در قالب چهار گروه پژوهشی در خال فعالیت می باشد.

حجت‌الاسلام شربیانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در این مراسم خواستار استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی استان در زمینه‌های فرهنگی و آموزشی شد و گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم دانشگاه هنر اسلامی وجود دانشکده چند رسانه ای است که با برنامه ریزی مناسب می توانیم از این ظرفیت بهره مناسب ببریم.

 اکبر شوقی، معاون پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه جهاددانشگاهی از بدو تاسیس دنبال کارهایی رفته که هیچ کس توان انجام آن را نداشت، گفت: امیدواریم با همکاری یکدیگر بتوانیم در زمینه‌های فرهنگی و آموزش قدمهای مثبتی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برداریم.

وی رویکرد جهاددانشگاهی در زمینه آموزش را کارآفرینی اعلام کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حال حاضر به آموزش هایی روی آورده که دانشجویان و فارغ التحصیلان بتوانند با آموزش این دوره ها برای خود مهارت کسب کرده و درآمدزایی کنند.

خسرو کنعانی، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا رسانه نظام هستند، بر استفاده از این ظرفیت برای انعکاس فعالیت های دانشگاه هنر اسلامی تاکید کرد.

text to speech icon

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی


نظر شما :