بررسی زمینههای همکاری سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان، علی اصغر فاتحیفر در این دیدار به معرفی ظرفیتهای این سازمان پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت داشته و در ابتدای انقلاب، هدایت دانشگاهها را عهدار بود، اما سپس رسالتهای جدیدی مانند رسالتهای علمی برای این نهاد عمومی غیردولتی، تعریف شد.
وی به فعالیت سازمان جهاددانشگاهی استان در بخشهای مختلف پژوهشی، فرهنگی، پزشکی و آموزشی اشاره و اظهار کرد: مرکز پزشکی و آزمایشگاه تشخیص طبی، مرکز درمان ناباروری، طب کار، طب پیشگیری، آزمایشگاه ژنتیک، مرکز انرژیهای تجدید پذیر، پژوهشکده توسعه و برنامهریزی، خبرگزاری های ایسنا و ایکنا، مرکز افکار سنجی (ایسپا) و ... از جمله مراکز سازمان جهاددانشگاهی استان هستند.
وی با اشاره به نقش مهم جهاددانشگاهی در ماموریتهای آموزشی در کشور، اظهار کرد: این سازمان اقدام به برگزاری آزمونهای استخدامی دستگاههای مختلف میکند و هفته گذشته نیز آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای نزدیک به ۲۰ هزار داوطلب توسط جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.
وی یادآور شد: دوره های آموزشی کوتاه مدت این سازمان، در 5 مرکز و 2 دفتر آموزشی در تبریز و 2 مرکز در شهرستانهای مرند و میانه، در گروههای هفتگانه زبانهای خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر برای فراگیران علاقمند برگزار میشود.
فاتحیفر، برگزاری مناظرات دانشجویی، مسابقات دفاع سه دقیقهای از پایاننامه، انتشارات و برگزاری نشستهای تخصصی را از دیگر فعالیتهای سازمان جهاد دانشگاهی با همکاری معاونت فرهنگی این نهاد انقلابی، برشمرد و با اشاره به فعالیتهای انجام شده در پژوهشکده توسعه و برنامهریزی جهاد دانشگاهی گفت: گروه پژوهشی مدیریت توسعه، گروه پژوهشی برنامه ریزی منطقهای، گروه پژوهشی مهندسی تکنولوژی و مرکز خدمات تخصصی GIS و سنجش از دور در این پژوهشکده در حال ارائه خدمات پژوهشی در حوزه علوم انسانی به سازمان و ارگان ها میباشد.
در این جلسه در خصوص برخی مشکلات مربوط به ساخت مجموعه بهداشتی، درمانی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی جهاد دانشگاهی بحث و بررسی شد.
سید احمد موسوی، مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز در این دیدار نسبت به برطرف کردن مشکلات موجود بر سر راه ساخت این مجموعه چندمنظوره به شرط پیگیری مستمر و مجدانه نماینده این سازمان، قول مساعد داد.
موسوی در بخش دیگری از سخنانش، قانون جهش مسکن را مورد اشاره قرار داد و در خصوص راهکارهای قانونی اعطای مسکن به کارکنان سازمان جهاد دانشگاهی، گفت: پس از مطرح شدن قانون جهش مسکن این اتفاق عملا غیر ممکن شد و تامین مسکن برای کارکنان دستگاهها و نهادهای مختلف فقط از طریق اراضی مازاد خود آنها امکانپذیر است، مانند تفاهمنامهای که در این مورد با دانشگاههای سراسری و آزاد برای مسکن اعضای هیات علمی انجام دادیم، مگر اینکه از طرف وزارت متبوعه دستور، اخذ و مکاتبه کنند و یا مانند افراد عادی ثبت نام کرده و در نوبت قرار بگیرند.
وی ادامه داد: پس از تامین زمین، راه و شهرسازی طی توافق با نهاد متولی اقدامات لازم را برای آمادهسازی را انجام خواهد داد.
در پایان این دیدار همچنین راهکارهای تامین مسکن کارکنان سازمان جهاد دانشگاهی مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادهایی در این خصوص ارائه شد.
انتهای پیام
نظر شما :